Nu är jag vuxen (or NOT!)

Skulle ju bli en lugn after work i onsdags ju, hah! Inte då. Men efter den så har jag varit lugnare än mig själv på tidig morgonkvist. Midsommar var min lugnaste ever! Yepp det är faktiskt sant. Detta innebär väl att jag nu kan kalla mig för vuxen, eller? Inte? Men kom igen, lite vuxet var det för i helvete! Det var dock riktigt trevlig att grilla och leka lite med syrran, hennes kille & Micke. 
Och jävlar vad nöjd jag var när jag hade tre lediga dagar utan att vara bakis en enda av dem! Skitnajs ju!

Lindus ringde förut och sa att hon skulle upp och fiska. Skitunge som inte frågar om jag vill hänga med tänkte jag. Men som tur för henne så återkom hon senare med just den förfrågan. Så nu ska jag bege mig ut på sjön och fånga lite av dess undervattensliv (inte att förglömma "vatten" i det ordet)

Skrattade så jag kissande på mig när Mandy berättade att hon sagt det på en utflykt.
- Nu ska ni få ett smakprov på Röda havets underliv!
HAHA! Helt jävla otroligt kul! Detta var alltså i mikrofonen i en buss full med turister, fint! :)


Oj så gulligt!

dsc00442 (MMS)

Var tyungen att lägga denna snygga mustaschbild. Hehe


Vad är det här för jävla halstablett?


En liten bakisdag idag igen då. Sovit typ ett dussin timmar för lite detta dygn. Aptrött var jag imorse (inte ovanligt iofs).

Det var trevligt igår kväll/natt. Men hur svårt är det att ha trevligt efter så stort alkoholintag? Vänta nu, hur mycket drackj jag egentligen? Hmm. 2 öl hemma, en halv flaska vin, tre öl på uteserveringen och två öl inne på världens. Sen var det nog 2 öl på Svea. Tror jag har kolla på läget nu! yeah! Blev då fan inte så farligt ändå, elleeer? :)

Jävlar i skogen vad trött jag var i taxin, somnade skönt där bakom chauffören och nån praktikant. Kastade mig i sängen dirr vid hemkomst!


Väcktes av pappas kommentar:
- Men Louise, du kan väl inte sova med kläderna på?!

Klart som fan att jag kan, jag orkade ju inte ta av dem:P



Kom nyss hem efter en givande arbetsdag med möte och mjukglassmaskinsrengöring (Hatar mjukglassmaskiner, döda!). 

Ok, nu tänkte jag avrunda med att kommentera rubriken till detta fina inlägg. Det var i bilen påväg från jobbet som syrran (Lindus) sa att hon snor ett tuggummi av mig. Javisst fick hon det, bjud gärna Evert också svarade jag. Så Lindus gav lillskiten ett gummi. Efter ett par minuter säger Eve alltså följande:
-Vad är det här för jävla halstablett?

Mojjet har alltså suttit och sugit på tuggummit. Så kan man också göra, hehe!


Sup & svälg, fumla som en älg;)

Fel lön, igen!!

Min lönespec. gör mig alltid tokig. Kollade igenom lite snabbt (knöligt som fan med rapporter från5 olika enheter) men inser rätt snabbt att det är fan inte rätt denna gång heller. Saknar väl närmare tusen spänn! Dessutom har de dragit matavdrag flera gånger på samma dag de jäklarna. Skithuvuden!

I morgon är det möte, närmare bestämt 8:45. Har jag nämta att jag är morgontrött eller vad?!


Äsch nu blir det slappa med lite alkohol...

I LÖÖÖV ÖL!!

Svart snus!!

dsc00448 (MMS)

What the F**K?! Plastsnus i min dosa, men vad är detta?!


Höstfunderingar


Slappjobbat lite idag och kom precis hem från en 9-hålsrunda golf. Helt galet slö nu! Inser sakta med säkert att många av mina undersåtar är mindre begåvade personer som gillar att få tiden att gå genom att göra absolut ingenting. Slapphögar är vad de är!

Igår sökte jag lite random skolor inför hösten. Måste ha en backupplan tänkte jag. Småletar lite jobb också, men inser att hösten/vinterns säsongsjobb inte kommer att "släppas" före augusti eller nåt.


Tack och hej, om jag skulle knoppa lite tidigt kanske...

Jag äger!


En har semester. En är sjuk. Och den tredje är ledig. Ooo jävlar vad jag ska äga som "Restaurangchef" i morgon. Yeah!


Öppnade glassen lite idag och fan vad bra jag är på att snabbsälja. Trevlig men effektiv, yepp thats me!


Jag o sis tog en liten mobilbild i helgen för att checka hur lik ögonfärg vi hade. Jag anar att hon har en liten nyans mörkare än mig.


Slappjävel


Ja jävlar vad slapp jag är. Men jag kom hem från jobbet för lite mer än en timma sen och är redan rastlös! Det är ju fan nu jag börjar piggna till:)

Micke ringde och erbjöd mig att hänga med på en öl eller två. Svårt att neka ett sådant erbjudande.


Alla väder är ölväder!!


Laserdome


Tog friheten att nyttja min rast nu, väntar nämligen på att servera bubbel till ett gäng på delfinarium.


Lirade laserdome i lördags. Det var fan riktigt skoj, synd att hela packet missat att ta med kameran. Vi blev 9 st till sist, även om jag hade försökt att få med betydligt fler folk. Fucking svikers!
Men eliten deltog alltså och jävlar vad kul vi hade. Vi körde 2*20 minuter. Bäst var definitivt när jag stalkade Eve. Man hade 20 sekunder (?) så sig att sprida ut oss innan spelet drog igång. Och när dörrarna till andra omgången öppnades passade jag på att hänga efter henne som en svans, hehe. Hon upptäckte det och sprang runt som värsta galningen.

Både före och efter spelet passade vi på att inta lite flytande bröd, framför allt efter skulle jag vilja påstå. Pojkarna hade dåligt med cash så jag fick det stor äran att stå för våra fyllor den kvällen. Men jag kände mig galet tät efter att ha fått lite pengar tillbaka på skatten, så jag tyckte mig ha råd med kalaset:) Vi spelade bort en slant till att börja med. Sen blev det bärs, i mängder!

När jag vaknade dagen därpå kände jag mig aningen nervös över om det fanns något kvar på kontot! Strax över 1900 på mitt vanliga konto hade försvunnit. Sen är jag övertygad om att kreditkortet användes en del. Skit då.


Äsch, varför spara när man kan slösa? Varför ha tråkigt när man kan ha kul? :P



Var för övrigt på 18-årsfest i lördags morse också, det var "kusinen" som fyllde. Det bjöds på vin och skumpa, inte alls otrevligt faktiskt;)


16 av 17


I onsdags insåg jag att jag hade arbetat 16 av de senast gångna 17 dagarna och tog torsdagen ledigt. En ledig dag behövs har jag insett, man ska dock inte slösa den på att vara bakis som jag vanligtvis gör.

Men nu var planen att jag skulle hålla mig lugn på ondagskväll. Och det gjorde jag faktiskt, blev väl en sådär 4-5 öl precis så att jag blev lite piggare (tröttjävel!). Planen var vidare att sova hos Micke och hans broder men när vi väl kom hem till lägenheten så var det redan morgon. Eller, nja, det såg så ut iaf. Helt ljust ute och fåglarna kvittrade loss! Så jag fick för mig att ta bussen hem där klockan 4:50, det blev då en kvick springtur i converse. Inte bra alls, ajaj benhinnan!


Och jag som skulle hälsa på min alldeles egna Amandaman i morgon. Jävlar vad nice det skulle varit. Men nu är det ju så att jag ordnat öldome (alltså dricka bärs & spela laserdome) till samma dag. Vilken expert på dubbelbokning jag är, puckofan. Saknar ju den lilla parveln!

Snoppar är så håriga och hår det är ju äckligt
Så om jag va tjej så skulle jag nog vara lesbisk
Tafsar överallt med åtta armar som en bläckfisk
Enda snoppen som får vara med den är elektrisk
Tuttar e som tuttar ska
På din tutte snuttar jag, den smakar gott den luktar bra, tuttar tuttar tuttar ja.
Killar som har trosor på sig tycker jag är läskigt, brudar som har trosor på sig tycker jag är sexigt.
Även om det skulle vara spets eller string, ser dig där på gatan och det händer nånting
Visa mig din, jag visar dig min sedan kan vi bara fokusera på min,
Din din din, tänk inte på min, den är bara gjord av blod och lite skinn
Den vill ändå bara in in in, här har du mitt nummer, ring ring ring


Livet är en fest


Hej hopp gummisnopp,

Blev en hårdare kväll igår än väntat. Micke kom över med vin med vars smak jag skulle vilja beskriva som koskitsaktig. Japp, den smakade som nylagd koskit luktar på en grön sommaräng. Med andra ord inte så jävla smaskigt! Och därmed fick jag svälja ner skiten med en hel del shots.

Vi drog oss in mot stan där dracks det pilsner (åh, jag älskar det ordet "pilsner"- naajs!) och fler shots intogs. Blev lite småslirig innan det var dags att ta bussen hem. Måste bara tillägga att jag starkt ogillar kollektivtrafik. Bussen anländer till min lycka 10 minuter för tidigt så jag kliver på, lägger huvudet mot rutan och försöker sova. Inte alls svårt med tanke på att jag är pisstrött. Ett par minuter senare så kommer de där jävla studenterna som jag turligt nog lyckats hålla mig på avstån från hela kvällen. Killen som sätter sig berdvid mig börjar dessutom att konversera med mig, nja det var väl en överdrift, men han sluddrar lite med mig iaf. Jag börjar vid detta tillfälle må lite illa och jag vill inte åka buss. Vad gör Louise då tror ni?

Jo, jag åker en hållplats bort, hoppar av bussen och ringer en taxi. Ca 270 spänn fattigare (20 kr för buss och 250 för taxi) så tog jag mig hem. Till syrran i alla fall. För henne hade jag ringt för att hon skulle få äran att skjutsa mig den sista biten. Jag så smart:)

Är för övrigt brunett igen, fick vara nog med blond kalufs!




Gårdagens första öl intogs på middag med Eve & Danne

Opassande kulört


I onsdags lirade jag som sagt golf, det var vägen ut dit jag tänkte tala om för er. Jag var nära på att krocka, jag -världens bästa bilförare- kunde alltså åkt på en känga. Jag var påväg ut i en rondell, så ett par meter innan jag träder in så kontollerade jag givetvis att det var fritt. Och det såg så´ut, yes tänkte jag bara gasa på. Men en sekund inna njag faktsikt är i rondellen upptäcker jag att ett fordon närmar sig! FAAAN! Bromsa eller gasa?! Jag tänkte fan jag måste tvärnita. Dock sprack min plan när jag snart inser att om jag tvärnitar så hamnar jag mitt i rondellen (och i vägen för fordonet) och det verkar ju inte särskilt klyftigt. Nej jävlar jag måste gasa! Så gasen i botten och en liten vink till den andra föraren, och än en gång kom jag helskinnad ur situatioen.

Nu undrar ni hur en felfri förare som jag kan begå misstag som detta och det ska jag nu förklara. Bilen som kom emot mig hade en totalt opassande kulört! Den var asfaltsfärgad den jäveln, vad i helvete! Får en bil ha den färgen?! Klart som fan man missar den.

Sedan denna händelse har jag hunnit arbeta ett 18-timmarspass & två ordinarie pass (ca 8 h). Är trött och ölksugen. Skit att man inte bor i stan!



Micke Picke kommer över och häver vin med mig snart, yehaaa!

Snooze

Vaknade av ett ryck imorse, jaha då hade jag "råkat" stänga av alarmet igen. Ojojoj, men jag bestämmer ju själv om jag vill jobba eller ej. hehe! När jag gick till sängs igår kväll tänkte jag att denna dag kunde börja på två olika vis:

1. Jag går upp tidigt och åker ut och jobbar lite i glasskiosken, mjukglassmaskinen rengör ju inte sig själv heller...
2. Jag går upp tidigt, men inte riktigt lika tidigt som i alt. 1, och lirar lite golf (vilket jag uppenbarligen behöver för att komma i någon slags form denna säsong)

När klockan ringde där runt åtta visste jag knappt åt vilket håll i sängen jag låg, så ja, jag "råkade" trycka av larmet. Vaknade dock lägligt till en fin runda golf i solskenet och avslutade dagen med att hälla skumpa på jobbet. Skön dag faktiskt!


Ser (inte!) fram emot en lång arbetsdag i morgon (09.00-ca 03.00).


07:30 ringer larmet igen. Upp och hoppa lilla loppa:)

RSS 2.0