Laddat på mobilen - Redo för hemlandet!

Hej hopp!
Nu har jag tankat på mitt svenska nummer, hoppas jag tankade rätt nummer bara:P Lämnar nämligen mitt egyptiska kort här när jag ikväll beger mig mot Hurghadas flygplats. 00:15 är det dags för vårt första plan att lyfta. Vi beger oss då mot Kairo där vi ska byta mot ett bjässeplan med destination Amsterdam. Där blir vi fast ett par timmar, närmare bestämt sex timmar om jag inte minns fel. Planen är att inta ett par bärs och chilla medan vi inväntar sista planet som ska avgå mot Linköping. Såå najs att landa så nära hem. Hoppas bara att någon kan hämta oss;) Längtar!!

En vecka till Sverige!

Om en vecka sitter jag på ett plan med destination Linköping. Aaa! Fasen vad härligt att komma hem till lite kyla, äntligen! :) Hoppas innerliget att lite snö ligger kvar så att älsklingen får se den vita härligheten! Måste lägga upp en plan på vad som måste göras. Jag tror vi börjar tisdagsafton med att ta qvizkvällen på Hugo som syrran berättat så mycket om. Därefter är det tajt schema som tusan. Om någon vill ses - boka en tid för bövelen!  ;)
 
 mycket

Teamdag och kommande semester

I torsdags hade vi teamdag. Sara-Stoneheart hade vunnit en säljtävling och fick därmed äran att planera dagen. Vi startade med en härlig förmiddag på ett av våra hotell. Där var planen att vi skulle fixa frillorna, ta SPA-behandlingar eller bara slappa i solen. 3 av brudarna fick håret fixat medan jag och Skoffa njöt av en härlig massage. Själv valde jag "hand- och fotmassage" av anledningen att jag vaknade med en riktigt obekväm nackspärr. Med det var grymt!
Därefter begav vi oss ut i öken för att rida kamel. Min nackspärr gjorde att jag utnämnde mig själv till fotograf medan de andra skumpade på öknens skepp i en halvtimma:)
Slutligen avslutades dagen med en maffig burgare på Joho´s i El Gouna, ruggigt smarrigt! Och efetrsom farsan Ola anlände samma dag slog vi två flugor i en smäll när han, Petra, Otto och Lena kom förbi på en ök. Myys!

Bokade äntligen en semesterresa till hemstaden igår. Jag och min karl kommer hem 19/1-26/2. Yeeii! Det blir Sawi första flygning, skitbra att jag ("flygrädda" Lois) tar den oskulden - mohaha!

Ännu en uppdatering

pratade med mor tidigare idag, hon verkar ha uppskattat att det äntligen kom en uppdatering på bloggen:) Hon meddelade också att jag borde göra ett inlägg för att åtala att hon och Lindus var här på besök för ett tag sedan. Och ja, de bodde på samma hotell som förra året. Denna gång hade jag dock chansen att vara ledig lite mer så jag fick tid att hänga med familjen, riktigt mysigt! Blev en del bira som vanligt, men framför allt snorklade vi vid två tillfällen. Mamma var lite feg, men både jag och syrran var västa snorklingsexperterna. Jag bjuder på en bild från syrrans tidigare besök:)

RSS 2.0