Resfeber

Tecken på att jag börjar bli sjuk, inte är redo att lämna Gran Canaria alternativt inte riktigt älskar att flyga:

- Sitter just nu och skakar som ett asplöv (trots att det är mer än ett halv dygn till avgång)
- Vaknade mitt i natten och kräktes
- Känner mig halvt svimfärdig

Fitta! I natt är det alltså dags att lämna GC för denna säsong. Har redan checkat in via denna superfina check-in service online! YEAH! 06:00 ska platet avgå mot Barcelona, där ska jag sedan jag befinna mig 1 timma innan nästa plan 11:10 flyger mot Sverige. Det positiva med att flyga denna obarmhärtiga tid är att jag landar redan 14:40!

Värst av allt är ändå att jag kommer vara blekare än de som varit i Sverige hela vintern:

- Har inte du jobbat i Spanien?
- Jo just precis. JOBBAT!

Pissapor!


Steg 1 när jag landar på svensk mark är att åter igen köpa ett SIM-kort, måste ju kunna ringa runt och småprata med folket. ja, ni som känner mig vet att jag har en tenden att ringa helt utan anleding. Heeeej, vad göör du? Går det braaa? Jaha, trevligt! Vad ska du göra nu dååå? osv.. :) Det är fan en sak jag gillar bäst med Sverige - man kan ringa utan är bli totalt rånad på sina mobilstålar!

Avslutar med en Spotifylänk med en timmes underhållning;)

Något att roa dig med i 1 timma






En bild som får runda av säsongen;)


Dagens Oldiestips!

Go låt med kul text:)

http://www.youtube.com/watch?v=Xk_FR3341bA

Hela livet i en resväska

Jag har nu börjat packa. Jag vägde min stora väska igår och det blev 27,8 kg. Orka bära så jälva mycket! Så nu har jag besämt mig för att skicka hem en kartong med sådant jag ändå inte vill ha med mig till Menorca.

Varje gång jag ska klä mig tänker jag" Åhh, jag har ju inget att ha på mig". Skittänk, jag har massa att ha på mig bara inget jag vill ha på mig. Massvis med kläder! Oanvända, välanvända och lagomt använda kläder. Varför envisas man alltid med att spara på sån skit jag vet att jag aldrig kommer att använda. Men den är ju fin och jag köpte den av någon (nu otänktbar) anledning. Alla kläder som jag har i Sverige borde jag egentligen kunna slänga nu. Jag har ju uppenbarligen klarat mig bra utan detta de senaste halvåret.

Äsch, jag packar skiten och slänger det vid ett sernare tillfälle! Fuck att jag inte kan agera enligt mina egna smarta idéer, allt vore mycket lättare då (särskilt resväskan!)

Sista ankomsten

Somnade typ 16:30 igår. Lite trött från torsdagen. Vaknade runt halv tio och åt upp det sista av pizzan innan jag åter föll i sömn. Vaknade sedan strax efter tre, observera att jag då sovit närmare elva timmar, men var aptrött och helt dizzy. Tänkte dock att det var onödigt att somna om eftersom klockan skulle ringa 05:00. Så jag tog ett bad och såg på ett par avsnitt av The Simpsons.

Hur i helvet är det möjligt att sova så mycket!?

 

 

 


Åt faktiskt frulle idag, runt 05:20 och sedan var det dags att samla truppen för avresetransfel 06:00. Det gick otroligt smidigt coh alla var vakna och på plats.

Hatar att alla på hotellen är lediga idag, kan ju inte få något gjort. Sitter här och inväntar fakturor trots det faktum atr ingen kommer att skicka några idag. Blir nog att runda av snart och gå hem, kan ju alltid hoppas på att få lite solsken på min blekvita hud. Fuck om folket i Sverige är brunare än mig när jag anländer till hemorten!


 








Ånej, nu var det morgon igen

Idas last night in hålet igår. Det blev en del förtärande av alkohol måste jag erkänna, dock har jag inte lyckats bli riktigt full på ett par veckor. Jag har nu kommit fram till att detta beror på ett nytt kontrollbehov (vart är mobilen, typ..). Fuck vad trött jag är idag, såklart. Men har jag varit pigg en enda morgon i mitt liv?! Otroligt tveksamt..


Nu känns det otroligt påtagligt vilket skumt liv man lever. Byter ut sina vänner konstant. Vissa finns givetvis kvar i hjärta och minne, medans andra glöms bort direkt. Ida kommer jag att sakna, helt övertygad. Fan det är klart jag kommer att göra det! Undrar för övrigt om hon kommer in här på kontoret idag, antagligen inte. nehä då ser men inte den sparvfaan på ett tag:(

Ida och jag har nu levt "ihop" sedan 31 augusti. Alltså 8 månader!! Klart det blir konstigt att inte längre ha möjligheten att se på en skitfilm ihop, dela på en hawaii med kebabsås eller bli väckt av jobbiga dörrklockan/ihärdiga knackningar alternativt en liten drudilutt av "god morgon, god morgooon" (hatar!)

Kommer du ihåg:

- När jag var din "vingkvinna" och hånglade med tysk-ryssen för din skull?
- När du hörde någon ropa "Louise, Louise" och du hittar mig sovandes utanför min dörr?
- När vi tog bilen från Lisa näs hon skulle köra Etnaturen (bästa idén ever!)
- När du hånglade med Giuseppe från Maljk (?), mohaha, tror dock att det var samma afton som det överstående
- När vi hade en söt, men attackerande hund boende utanför oss? Och jag fick panik och halkade i en vattenpöl med dator och allt..
- När vi blev stoppade av polisen..Ooops...:) "Ida du klarar det är, du äger"
- När vi lekte "ordleken" på Saloon och meningen slutade med typ "Ida ligger inte men hon fingerpullar alltid"
- När du var så bakis att du inte kunde röra dig på hela dagen och jag kom med pizza till dig?


Vilka tider - Tack för denna säsong Idus Slidus:)
Vänner blir inte ovänner pågrund av avstånd



Hungrig och småtrött


Jag är huuungrig! Som vanligt skippade jag frullen för ett par minuters längre sömn, lätt värt! Jag sov in i sista minuten idag, gick upp 2 min innan hämtning. Snoooze var femte minut i en halvtimma. Orkade inte ens dra på lite smink. Jo, okej jag erkänner, drog lite brunt på ögonbrynen, man vill ju inte se helt muppig ut:P

Blev en liten utgång igår. Ganska trevligt faktiskt, även om jag var den som inte var superpå utgång igår. Jag är nämligen så trött på att vara trött. Men värst var fan torsdagen. I onsdags var jag och Linnéa ute och gjorde stan osäker, fram på småtimmarna faktskt. Kom hem klockan sex (Ooops!) och insåg att dessa 2,5 timmas sömn inte räcker riktigt för att klara av att leva som en upprättgående homosapiens dagen därpå. Jag var galet trött - slående lik en zoombie - och var nära att somna/kräkas/svimma hela dagen. Blää! Men vi hade dock en fantastiskt rolig lunch med diskussionsämnen som bajs (lort), förhud och tåfis. Mycket möjligt att detta berodde på ett överslag av trötthet.

Men gårdagen då, lite najs att vara ute på lite spaning, trots att alla var 15 år och så kort vuxna att det enda fejs jag såg var Idas, alla andra var under brösthöjd. Och det var åter igen sansat. Jag har blivit så crazy vuxen. Dricker med måtta, ojoj, vilka framsteg:P Men det är ju fanimig så mycket roligare att vara dyngrak:P

Två veckor kvar på GC

Nu har jag två ynka veckor kvar här på Gran Canaria, sen bär det av mot Menorca! Ja, vi får inte glömma att jag har ett litet mellanstopp i Sverige också:)

Som det ser ut nu så kommer jag att ha en vecka att förbruka i Sverige. Det är ont om tid för att hinna med allt jag måste göra, allt folk förväntar sig att jag ska göra och vad jag faktiskt VILL göra! Så, om någon nu vill ta tillfället i akt och få lite tid med mig, då får då fan boka tid! :) Och du måste räkna med att det kanske inte bara blir du och jag, för jag inviterar möjligtvis ett par pilsner;)


SWEDEN 30/4-7/5

RSS 2.0