Veckan startar med en måndag


Hola!


Ledig idag:) Och för typ  första gången på evigheter så är det strålande väder på min lediga dag!

Började dagen med att bege mig till kontoret i Mahón (ca 40 minuters körning) för att skriva ut lite jobbsaker. Jag klev ur sängen 05:45 och var tillbaka kvart i åtta. Med andra ord var det inte speciellt mycket bilar på vägarna, vilket också var planen för denna tidiga vakning. Kunde inte riktigt räkna dygnet som min lediga dag innan åttasnåret.

Runt tio åkte jag och Andrés til stranden och insåg att - jävlar vad sandigt det var här - och begav oss därmed till en hotellpool istället:P

Kom hem för ett par timmar sen och njuter nu av en liten kallis på närpuben (med kostnadsfri WiFi!).

Första veckan här har gått finfint. I morgon anländer nästa trupp med gäster - det ser vi fram emot:)

Oj vad stressigt det blev

Trött som fan. Inget ovanligt.

Servicetelefonen har ringt 3 gånger denna vecka (TRE!), trodde fan det var omöjligt att gäster kunde klara sig så otroligt fint på egen hand. Men luren fungerar, det är jag säker på (jag provringer den nämligen då och så:P). Fuck vad najs om säsongen fortsätter på detta vis!

Ledig!

Idag har vi haft ledigt och unnade oss därmed en lite sovmorgon (inte tillräcklig om ni frågar mig, som vanligt). Vi åkte mot stranden runt 10:30 och var superladdade för en dag vid det turkosta havet (sagolikt!).

Planen var att ta den finaste stranden vi hittat "so far", men vi insåg att det var lite mulet och ville ta en mer säker stand, dvs närmare till bilen. Så vi la oss och solade. Efter ca 30 min kommer massa fula mol och vind, WTF! Så vi tar en av våra trditionella kaffestunder istället. Sedan beger vi oss hem mot Ciutadella och inser att vafaan vi vill ju bada så vi tar en strand i närheten. Jag hade haft huvudvärk från morgonkvisten och behövde lite sömn, däckar typ 10 min - Men munnen vidöppen! Vaknar med fullt av snus och sand i käften! Inte det minsta gott vill jag lova!

För övrigt, skulle inte jorden gått under nu? Nähepp.. Vi som hade förberätt med ett par bira.


By the way - hångelfri i typ en måndad (kan det stämma? Ida?)


Lååånga arbetsdagar och en del äventyr

Jävlar vad ont jag har i ryggen. Nu har jag suttit 11 timmar, så det är inte så konstigt. Igår blev det en 12 timmars dag. Levde på snus och kaffe hela dagen, trist som fan att äta själv ju.

Fråga är om jag i fortsättningen ska ta med mig badkläder och göra siestan på stranden. Ska bara hitta en bra strand här i närheten också:P

Vi körde bort oss totalt härom dagen. Men fortsätt bara säger jag "det står ju att det är körväg". Haha, kanske när man körde med häst och vagn! Detta var fan en STIG och en gropig sådan. Totalt omöjligt att vända så vi fortsätter en bit, man måste väl komma fram någon gång? Hmm, ja om det inte vore för att vägen sedan var spärrad med grind och skit. Om det inte finns någon vändzon så skapar man en:) Med hjärtat i halsgropen var jag glad att vi tog oss ur situationen så fint som vi gjorde;

Det blir en bra säsong detta!

Menorca!


Hola!

Nu är jag äntligen på plats på pytteön Menorca. Än så länge måste jag medge att jag är glatt överaskad, det är slående likt södra Sverige! Ok, jag ska erkänna att jag mest stirrat ut på vägen som jag ska åka varje dag i 5 månader framöver. Ja, en fin väg, men det finns typ ett ställe man kan köra om på och har man en oljebil (eller dylikt) och 15 bilar framför sig så tar resan till kontoret gott och väl en timma.

Jag mår bra. Har ganska mycket att göra nu och jag känner mig aningen förvirrad.

Igår kom mina två första kollegor hit. GÖTT! Fanken vad tråkigt det är att inse att söndagen var det första dagen på evigheter som jag inte såg ett enda bekant ansikte.

Nätterna är konstiga. Först är det sjukt lyhört, men man vänjer sig och somnar till ljudet. Sen kommer chocken - TOTAL TYSTNAD. Runt tolvsnåret är det knäpptyst. Det är ovant vill jag lova.

Tjo hej!

En liten fylleresa och ett par tack

Landade på Arlanda runt fyrasnåret i lördags. Gick hur fint som helst, bara craaaazy långtråkigt! Första flyget gick suberbt (låg totaldäckad hela resan, hmm..), andra flyget var en timme sent och jag tittade på klockan ungefär var trettionde sekund. Min första måltid sedan grekssalladen dagen innan bestod av en kokt korv på Stockholms central. Jag mådde inte prima då vill jag lova. Tom mage, bautastor väska (30 kg) och småbakis. Ja, inte gött att börja bli bakis mitt under flygresan.

Jo, jag och Jenny festade ju till lite där dagen före avresa. Bara en öl blev ett par till och senast hemgång klockan två bleb klockan fyra.  Kvällen bestod av en hel del snack, fin rockmusik och en och annat goding (eller?). Jag drog när jag insåg att:

1. Killen var mer intressant än jag
2. Jag skulle lyfta om ca 2,5 timmar:)

Tack Jenny för att du gjorde sista kvällen/natten minnesvärd! Tack chefen för att du stod ut med ett fylle-Louise i bilresan till flygplatsen! Och TACK till incheckningstjejen som struntade i min övervikt (visst jag har gått upp ett par kilo men det hade fan väskan med vill jag lova!)



RSS 2.0