Vad händer?


Jaha ja, massprotester i Kairo. Givetvis inte helt oväntat med tanke på att valet står på nästa veckas schema. Här i Hurghada är läget superlugnt, precis som vanligt. Men jäklar vilka folkmassor det är i Kairo, hittade bilden nedan på Al Jazeera-bloggen som uppdateras konstant. Skönt att ha lite koll på läget mitt i kaoset.

File 54391


Helt slut

Halli hallå!

Jag är galet sliten måste jag säga - ser så grymt mycket fram emot en ledig dag i morgon! Planen är att spendra så lite tid som möjligt i vertikalt tillstånd.

Sitter och lurar lite på jobbet. Fått en hel del gjort idag och jag ska nog klara av att vara ledig utan att oroa mig för arbetet. Inväntar på ett par samtal från några kollegor, sedan är det dags att rund av för denna vecka:)

I afton blir lite partaj, men shit vad jag måste sova innan dess, vill gärna undvika att totaldäcka på bardisken denna gång;)


ÄNTLIGEN är vi fulltaliga i HRG! Önskar vi kunde hoppa en vecka fram i tiden nu, men men - snart är vi ändå redo, yei!

Äntligen flyttdags!

I dag ska vi ta klivet ut ur våra sunkna, skitiga gamla bajslägeter och in i helt nybyggda! Började packa igår, och jag inse varje gång att jävlar vad fort det går att packa. 10 minuter och allt låg i resväska, ja inte så prydligt men iaf i väskan:)

Jag har drabbats av en riktigt skithosta, lungorna gör asont och ansträngningsastman gör sig påmind när jag måste motionera upp för kontorstrapporna. Ska bli grymt skönt att flytta, misstänker nämligen att det är något med lägenheten som gör mig dålig. Även Brodin får allergi nämligen.


Nu är det jobbtajm, yeah!! :)

RSS 2.0