Småsjuk av medicin


I söndags vaknade jag med en mindre bra känsla i kroppen, möjligtvis var jag bakis men det kan även vara då jag började bli sjuk. I måndags mådde jag aningen scchieerd och på tisdagen klassade jag mig som sjuk. Smart som jag är så började jag med min halskur, ja samma som jag fick sist jag besökte läkaren med samma besvär.

Så sedan tisdagen har jag ätit anibiotika, värktabletter samt någon typ av medicin mot akut halsont. Trots mitt snabba beslut att börja medicinera mig tidigt så mådde jag fortfarande skit i morse. Jag har nämligen snittat 4 timamr sömn/natt denna vecka (börjar känna mig aningen sliten). Idag fattade jag beslutet att åter igen besöka läkaren. Jadu sa han, det är ju inte bra att du har haft "samma" bevär tre gånger under en kort period. Så på måndag ska jag få tid för specialistbedömning, wohooo!

Jag har haft ont i ryggslutet, känt mig svag och allmänt sjuk. Ja, vet ni vad jag läste på ena medicinen idag då: 

Trastornos generales
Poco frecuentes: Dolor de cabeza, dolor de columna (dorsalgia), dolor muscular (mialgia), escalofríos y/o aumento de la temperatura corporal, sensación de debilidad (astenia), malestar general.


Med hjälp av google-översätt blev det följande:
Allmänna symtom
Mindre vanliga: Huvudvärk, spinal smärta (ont i ryggen), muskelsmärta (myalgi), frossa och / eller förhöjd kroppstemperatur, känsla av svaghet (asteni), sjukdomskänsla.


JAHA?!  


Noll koll Rock'N Roll!

Äntligen lite värme här igen. Det har varit så förbannat kyligt om kvällarna den senaste tiden. Fy!

Jag och Ida har nu nästan plöjt två säsonger av Jersey Shore. Fuck vad spännande det är! Första säsongen kunde vi inte sluta glo på. Bara ett avsnitt till.... Man känner sig förjäkla smart i jämförelse med de där pundhuvudena. Haha!


Syrran och Jimbo har nu lämnat mig här på Gran Canaria, skithuven! ;) Kommer att sakna chillkvällarna på Café Schlager.


I kväll blir det med största sannolikhet ett par bärs i Las Palmas, kollegan Malin har nämligen herrbesök där uppe:)



Fylleångest?

Är det detta som kallas för fylleångest? Normalt brukar jag skita i gårdagen, men när man vaknar utan tillhörigheter är det klar man funderar lite.

Nu är jag nykerist. Ja, på riktigt. Nja, men nästan. Jag ska bli bra. Det går med lite vilja hoppas jag.


Orkar inte bli bestulen mer. Jag har numer ingen plånbok, inga pengar, inget kontokort, inga glasögon och inte heller någon mobil.

Jag bor på hotell. Ja det kanske låter fint men verkligheten är kass. Jag har tydligen smällt igen min dörr TVÅ gånger i natt och alla är pisst. What? Observera att det enbart var två gånger. Vafaaan! Jag snackade med guestrelation på hotellet och hon sa att det var de i min korridor som var sura på detta. Mitt svar var då att dessa människor är ju mina vänner. Ja sa hon, men det var även de som tjallade på dig. Fittfolk!

Jag orkar inte längre. Idag vill jag bara åka hem och skaffa villa i Norrland. Där får man iaf spela hög musik och säkerligen får man också ha sina saker för sig själv.

Frostskadad men glad!

Åter befinner jag min på spansk mark. Och jag har aldrig varit säkrare på varför jag valde att fly Sverige en gång i tiden. Fitta vad kallt det var.

Jag hade förvisso inte ens någon vinterjacka, turligt nog fick jag låna en tjocktröja av Idus (TACK!). Men det var fötterna som var värst, jag trodde jag skulle dö där ett tag.

Mest glad är jag att hela trion lyckades hinna med planet, trots nattens bravader! Vi äger fan!  


Sjusovning - min expertis

Jag skulle vilja påstå att jag ALDRIG går upp den tiden som jag planerat, snooozzze... Sämsta uppfinningen ever! Men även den skönaste, sover nog minst 30 min efter att klockan böjar pipa, ett jäkla skit dock. Inte den bästa sömnen med ett uppvaknande varannan minut. Stjärt!

http://www.e24.se/toppjobb/karriar/forsenad-har-ar-de-samsta-ursakterna_2656321.e24

Tror fan jag får köra en klassisk "Gin & Tonic-flygning"

Än så länge känns det helt ok att jag ska lyfta från marken på lördag. Ja, jag ska ju flyga norr ut.
Dessutom ska en mellanlanding genomföras, vafaaan!

Djupt andertag nu, okej, från och med nu älskar jag att flyga. Japp det gör jag fan! O jävlar vad kul det ska bli att flyga, speciellt luftgropar är galet skoj med lite alkohol i kroppen;)

Ok, jag ljög. Men bara lite... Nej, jag ljög igen.


RSS 2.0