Solresor på studiebesök i El Gouna




Julmys i Hugget

Började julafton 07:30 hemma hos Eriksson. Där hade vi lite julfrulle beståden av glögg, gröt och ja vad - granatäpple:) Vi hade givetvis även lite julklappar att dela ut.

Dagen fortsatte med lite arbete, julmat på Café del mar och avslutades med julklappslek i Nettans lägenhet.

Om ni undrar varför bilderna är halvkassa så är det för att de är tagna med min nya fancy mobil (som "by the way" redan har en spricka över hela displayen, puh!)






De senaste dagarna

Tjohoo!

Fixade ny mobil i veckan, lika bra det. Den andra sög ganska hårt!

Pratade med farmor och farbros Jone nyss, det var ju lite nice:) God Jul sa dem. Tydligen är det ju juafton i morgon. Hmm.. märks inte alls måste jag säga. Fick en asnice julklapp av mamma och syrran nerskickad hit. Paketet innehöll snus, godis, korsordstidning och en hårddisk! Inte vilken hårddisk som helst utan den var full med filmer, serier och dataspel. ME LIKE! :) Bästa måste nog vara "Bamse i Trollskogen", musiken i den är ju oslagbar - haha!

Som vanligt jobbar jag som en galning, sedan är jag så galet trött att jag lägger mig i sängen direkt vid hemkomst. Utöver arbete så har veckan betått av lördagens veckliga partaj, lite fika på kosta och en fetingbulle på Cinnabon såklart. 

Nedan kan ni skåda hur det gå när det äts bullar som en flock med lejon som just fått sitt byte. Corny fullkomligen hällde kanelblandning över sin fina outfit;)


 



Ovan kan ni skåda hur det gå när det äts bullar som en flock med lejon som just fått sitt byte. Corny fullkomligen hällde kanelblandning över sin fina outfit;)


Blir så trött på mig själv

Ett gott råd:Om du planerar att tappa din mobiltelefon i en taxi - välj då för faaan inte att göra det i Hurghada!
Denna stad innehåller fler taxibilar än vanliga bilar, alla ser likadana ut och de kör antingen sin ägda bil eller för någon snubbe som äger ett par taxibilar. Ja, alltså finns inget specifikt bolag eller telefonnummer man kan ringa.

Med andra ord - eftermiddagen kommer att spenderas på Senzo Muuull där mobilshopping står på schemat.

En sekund tog det efter att jag stängt taxidörren tills att jag insåg att mobilen måste ha glidit ut fickan. Jag sa "jag har tappat min telefon" närmare tio gånger innan Eriksson uppfattade vad jag menade och började lubba efter taxin:P

Innan dagen är slut kommer jag dock att äga en fancy telefon - var ändå dags att köpa en ny (hade ju haft denna i typ två hela säsonger, ojoj). Jag kommer också ha återfått mitt vanliga nummer.

Slutsats: Nemas problemas - allt löser sig!


Gammal?

Bakis av tre komma fem bira. WTF!? Börjar min lever bli gammal tro? Orkar inte.


http://www.expressen.se/halsa/testa/1.686393/hur-bakfull-ar-du-i-dag


RSS 2.0