Ansökningsångest

Sa inte jag att det fick vara nog med säsongande nu? Det finns bara ett problem - jag älskar det!

Det är så grymt nice att när man börjar tröttna på jobbet/destinationen så är det dags att byta. Perfekt för en rastlös människa som mig! Nytt nytt nytt!!

Av bekvämlighetsskäl skulle jag absolut kunna tänka mig att återgå till accounttjänsten på GC, jag trivdes ju kanon där. Men då vill jag ha tillbaka min gamla chef också:) Dessutom tror jag att jag skulle tröttna efter halva säsongen. I början skulle jag helt klart göra ett bättre jobb än förra året och jag skulle vara supertaggad. Men vill jag spendera ytterligare 6 månader inne på ett kontor? Översvämmad av fakturor och confar? Nja..

Jag gav mig ut i den vida värden av en anledning (ja, typ iaf) - att träffa mycket människor och att hjälpa gäster. Jag älskar att hjälpa till och finnas till hands för människor. Det gör jag visserligen nu med, men framför allt så är jag till hjälp för mina guider. Jag vill hjälpa gäster till en bättre (gärna perfekt) semester och för att känna att jag gör det så borde jag vara ute på fältet!

På Kolis så har jag hand om större grupper, på Marine World var det väl närmare 30 arbetare? Då får man assistera en del vill jag lova:)

Fuck, ångest!! Oavsett vad jag söker så vet jag ju inte om jag får det. Kan hamna vaRt som helst, man vet aldrig vad som sker. Och detta gör spänningen ännu bättre! Egentligen önskar jag att man inte fick söka, utan bara blev placerad "där jag skulle passa bäst":) Lite bekväm kanske? Japp!

Nervösa ryckningar

Mitt öga har nu ryckt i en hel jäkla vecka, det syns knappt. Men åhh vad irriterande det är! Kan det vara med anledning av att jag tillbringar ca 18 h/dagen framför en dator, eller? Skulle dock kunna ha något att göra med att ansökningarna kommer snart. i natt hade jag sjuka drömmar om att vi fick svaren på ansökningarna, kunde fan inte sova. Jag är så crazy nyfiken helt enkelt!

Och så är jag ju totalt Heroesberoende att jag ibland tror att jag är en av dem, värsa superhjälten, haha! Söndagen (bakisdagen) spenderades nämligen sängliggande med att plöja runt 8 avsnitt av serien. Peter Petrelli om du bara vore riktig! :)



Kissnödig!!

Fuck vad jobbigt jag tycker att det är att besöka toaletten. Ja, ni som känner mig vet att jag sitter i flera timmar och upprepar typ varje kvart "fan vad kissnödig jag är".

Problemet är att jag hatar att lägga tid på onödiga saker. Typ kissa. Åhh fuck vad jobbigt det är att ställa sig upp, gå bort till toan, göra det man ska för att sedan gå tillbaka. Lat? Minst sagt! Men vafanken -orka?!

Och så vill jag alltid vara så tidseffektiv som möjligt, i allt jag gör. Typ kissar. Jag väntar in i siiista minuten, småjoggar till toan, gör det hela fort som fan, för att sedan småjogga tillbaka.


Skulle inte förvåna mig om jag drabbas av en hjärtattack vid trettiotvå, puh!

Nässnus

Fick mitt efterlängtade snuspaket (numero dos) för ett par dagar sedan. När jag är inne och ska beställa snus så är jag som ett barn i en godisaffär. HELT GALET! Så jag kikade runt lite och insåg sedan att "vafaan, jag vet inte vad jag har beställt". Men när paketet kom så insåg jag hur skoj jag hade haft vid beställningen. Jag hade skickat efter två stockar vanligt snus, och utöver detta en del snus som ska göra tänderna vitare (?) och dessutom nässnus.

Haha, vadå onödigt? Som om cigg och snus inte längre räcker till? Nej nej, jag behöver tydligen stoppa upp tobaken i näsan också!! Först och främst undrade jag hur fan man ska göra med det, så jag och kollegan tog en varsin sniff (bortsett från att det stack till som fan så gav det inte så mycket). Så jag tog till det google och började söka på skiten. Tipset var då "ta lite på fingret och andras in det i vanligt tempo". Booooring!

Jag har nu provat detta och jag försår inte alls vitsen faktiskt. När jag har luktat på det så vill jag ju fortfarande ha en vanligt snus. MEN jag köpte detta nässnus med doft/smak av blåbär och mentol så jag vill lova att det rensar upp snoken!

Såg sedan att de sålde nässnus av samma märke med smaken "Jordnöt smör", åhhh vad jag gillar den särskrivningen! Se vidare så står det att produkten är "beroender framkallande" - känns seriöst (or not!)





Dagen fortsätter nu med en tur med Don Pancho, båttur i Cala'n Bosch. Återkommer  med biler, jag lovar;)

Skoskav och olja

Min fot får tydligen inte nog av skoskav - jag själv vill inte annat än att bli av med dem! Varenda jävla gång jag har skor - med häl utan häl, med tå utan tå - så får jag fan skoskav.  

Gud skapade oss barfota, ja så varför inte kasta skorna och leva lyckliga i alla mina dagar? Som tur var så skapade även mannen där uppe ett botemedel, nämligen Compeed!

Skoskav = mindre bra
Renskav = Eva gjorde en otroligtgod renskavsgryta i Kläppen, me like:)


Jag har för övrigt lyckats få lite färg på min smäckra kropp, äntligen är jag inte vitast av alla!! Lyckats sola på nästan alla lediga dagar, dvs en gång i veckan:P Och - OCH - så klaffsar jag på typ ett ton med olja på armarna så fort det finns chans till solsken på mitt fläsk. Det är att sola rättvist tycker jag!




"Jag har flickvän, du kan ta min bror"

Jaha, då har jag sköljt ur hårfärgen för fjärde gången denna säsong. Fan vad svårt och tråkigt det är att färga håret själv.


Här kommer en låt för dig med "lite" alternativ musiksmak:

http://www.youtube.com/watch?v=Vr6swr0_10Q&feature=relmfu

Minsta syrran lär ju älska denna (Ärtan!)

Jag älskar SNUS!

Like I love you - cause ain’t no one, ain’t nobody loves like I love you!

http://www.youtube.com/watch?v=fTUe93-4j28

Ny kamera (för den senaste försvann..)

Jaha då har man en ny kamera igen, tror det är fjärde på ett år. Kan det stämma? Oops!

Jag är i alla fall super nöjd och nu kan jag äntligen fota igen, jei!  :)

Nämen fyyyy!

Alltså fuck vad varmt här är. Jag har aldrig i mitt liv svettats dessa mängder. Från pannan, överläppen, armhålan, ryggen, magen - överfuckingallt! Ahhh! Det hjälper fan inte ens med en kalldusch.

Man borde fan inte jobba i denna hetta. Stranden - svalkande dopp - hela dagen - det vore det enda rätta!  Detta är fan inte humant!

Kan jag snälla få en bris tack? Bara en liten...SNÄLLA!!!

Insåg nu att mina tre senaste inlägg handlat om värmen - men va faan - det är oolidligt! Kan ju inte ens sova om nätterna utan att vakna i sin egen svettpöl! Fräscht va? Nej, det är det inte!  


Jag måste ändå säga att jag och Johanna har gjort framsteg på motionsfronten, under den senaste veckan har det inte blivit mindre än tre promenader. Ibland överträffar jag fasen mig själv:)



Smälter bort...

Det är så jävla varmt här! Jag har nog aldrig svettats så mycket som jag gör nu, även om jag bara sitter stilla så rinner svetten! Puh!


Var ute en sväng igår så jobbet var extra tungt idag! Eftermiddagen spenderades på stranden (totaldäckad!), så galet najs att sova på stranden.

Hela teamet är lediga i morgon så det blir en lite utgång ikväll med, måste bara sova någon timme först. God natt!


Hett

Hola!

Har nu 8 dosor snus kvar. Borde fan skicka efter mer, typ nu.. Orka:P

Det är fittigt varmt här, puh! Sitter dock i lite drag nu, jävligt gött. Pendlandet mellan smältgränsen och AC-kylan är enorm, därmed är jag småförkyld nu. En vecka sedan så hade jag apont i halsen igen, typ femte gången i år, det orkar jag ännu mindre.. Var på återbesök hos läkaren idag - en dag till på antibiotika sen är jag festklar:)


RSS 2.0