Lämnar Sverige


Nu var det dags att överge Norrköping och Sverige för en period. Accepterade 2 månaders arbete på maffiaön Sicilien. Åker 31 augusti:)

Planen är nog att fortssätta vintern med ett arbete längre norr ut i Sverige, men man vet aldrig vad som händer och sker.



Igelkottsklubben joinar Hamndalsvägen

Följande text är mycket ointressant:P

Var ute på bakgården för att öva mina golfskills lite då katten dök upp. Han börjde sedan springa mot busken, vad kan det bero på tänke jag och följde efter. Jo en liten kotte dyker upp och det lusiga är att Hugo verar gilla den. Jag ropar frenetiskt efter Eve, som givetvis inte hör ett skit, så jag får ringa hem. Då dyker nästa igenkott upp precis vid mina fötter! Shit vad lustigt tänkte jag och ber Eve ta med sin kamera. Hon kommer ner och börjar smyga runt lite, efter några minuter har hon upptäckt ytterligare två små liv i komposten. Så där står jag och Evert omringade av Igelkottar - skuuumt!



Jag har bestämt mig

Detta är min blivande man. Pax för helvete:)



Jahopp..

Jag tänker fan inte kommentera lördagens fetfylla med mer än:
- Vad fan har hänt med min läpp?! Och med mitt knä, och med min höft... Hmm
Men jävlar vad jag ägde på bowlingen:)

Japp nu var arbetssökandet inför vintersäsongen igång igen. Vet i tusan vad jag vill hitta på, det känns som om jag har en det möjligheter faktiskt. Får väl bara slänga ut lite ansökningar och se vart jag hamnar.
Men jävlar vad jobbigt det var till förra vintern då jag var på tvåmiljoner intevjuver! Puh!

Äntligen!


Yes idag fick vi äntligen änna på lite av hur en högsäsongsdag på Kolmården egentligen är, hoppas dock på ännu mer i morgon:)

Har avverkat ett par roliga händelser sedan senaste inlägget. Först och främst så vann jag 3000 spänn förra måndagen, YEAH! Så galet nice med en extra liten inkomst sådär lagom före löningen. Perfekt när paket till farsan skulle inhandlas också. Samma dag fyllde farsgubben 50 bast och av mig fick han en lapp och ett litet paket. På lappen lovade jag att han skulle få ett paket dagligen resten av veckan. Rätt schysst idé måste jag säga. Inte för att han fick världens dyraste presenter, men det var fan bra grejer (typ öl, ölkorv, chips, korsordsdstidning samt värdens bästa bakisur!)

Lördagen bestod av party! Japp, pappa hade bjudit runt 30-40 pers i blandad ålder och det blev ett räjält fylleslag, HAHA! Själv stupdäckade jag runt tre kanske, insåg hur jävla fint det är att ha nära till sängen när man är vinglig. Och för att inte tala om hur skönt det måste ha varit för 50-åringen som faktiskt kröp en bra bit till sin säng (har jag hört, själv var jag ju däckad och såg inte händelsen). Dagen efter kom jag dock till insikt att det alltid är bra med en budget inför kvällens drickande, och när det är kostnadsfritt kan det lätt bli en aning för mycket! 

Jag var så galet glad i fredags kväll när jag insåg att jag skulle ha 2 dagar ledigt utan att behöva kliva upp tidigt för golf, min glädje krossades dock ganska snart! Kvällens/veckans fiasko var nämligen filmen som skulle vara pappas present på lördagen. Jag och mina systar hade lagt ner galet mycket tid på att göra en kul film om pappa (ca 30 minuter lång med diverse foton, filmer och musik). Dagen innan den ska överlämnas så sitter jag och finslipar det sista, asbra var den verkligen. Och vad tror ni händer? Jo givetvis slutat filfan fungera, programmet påstår att projektet är gjort i en nyare version av programmet och vägrar att öppans. Mådde illa och ville fan bara kräkas! Men uppe med tuppen på lördagsmorgon så hann jag göra en ny film, lite sämre men ändå en film!


Kastar bambu på er alla;)

Lite folk fordrar mindre arbetskraft

Är så pisstrött att jag borde knoppat för länge sen.


Sitter dock på altanen och lägger om lite scheman, alltid en så trevlig kvällsunderhållning (eller inte!). Men med anledning av detta vackra (äckliga!) väder så har parken inte riktigt lika mycket besökare som vi hade kunnat hoppas på och detta bidrar till att en del av restaurangerna tyvärr måste stänga igen. Är så galet trött på att det är lugnt på jobbet. Jag behöver stressa lite för fasiken!

I helgen är det dags för min trejde golftävling denna säsong, yeah! Detta innebär givetvis att jag (och pappa då) kommer att vinna. Det är en generationstävling där båda får slå ut, man väljer bäst boll och sedan slår vartannat slag. Det ska bli najs:)

Sen fyller farsgubben 50 på måndag, måste pula lite till på presenten. Någon som har lite tid till salu? Shit hur fan ska jag kunna fixa tid till att hinna göra allt? Jobba, göra scheman, golfa, tävla, dricka bira samt fixa present till far? Galet säger jag bara! 


Bilderna jag inte minns att vi tog..


Fick nyss ett vart-fan-är-min-kamera-moment! Men turligt nog hittade jag den snart i min bautaväska som jag tvingas bära eftersom alla mobbar mig för mina gula favvis. Just det, sluta vara så elaka mot din supereleganta gula väska! :P

Men i kameran, eller snarare på minneskortet i kameran, så fanns en del bilder. Hehe! Sådana man glömt att man tagit. Det är så jävla skoj att titta på dem. Shit ni ska få se lite hur onsdagskvällen gick till, men först lite historier om densamma kväll.


Trots att jag blivit erbjuden sängplats hos vänner så envisades jag som vanligt att ta taxi hem. Men om man har bjudit på shottar, och javisst druckit en del själv, så har pengabalansen på kortet oundvikligt sjunkigt lite. Och det insåg jag först när taxin skulle betalas, jahopp det är ett sådant tillfälle som man kanske bör pröva sina rymningsskills. Men icke, så vad som hände var jag sprang in i rummet som en galning och skulle föra över pengar till kortet. Mitt i allt tumult dyker lillsyrran upp (klockan är alltså typ 04.00) och jag hälsar på henne utan minsta reflektion över vad hon gör uppe vid denna tidpunkt en onsdagsnatt. Dessutom frågar jag om hon råkar ha 500 kr (vilket hon inte har). Så efter en liten kontoöverföring, som jag absolut inte förstår att jag klarade av i mitt tillstånd, så lubbar jag ut till taxin igen för att pröjsa. Tänker inte ett skit på vad jag betalar utan ber så mycket om ursäkt för att han fick vänta. Somnar som en stock och nu har vi kommit fram till på bakisdagen.

Japp, varför varför var då Eve uppe mitt i natten? Hmm... Jo hon hade tyligen drömt att hon fått lov av mig att sova i mitt rum. Så hon kom där med filt, gossedjur, kudde och allt som kan behövas. Men när hon ser mig sitta där vid datorn så vaknar hon till och tänker vad fan gör jag?! Så för att jag inte ska märka hennes förfarande så går hon på toan som om inget hänt. Hehe, fan vad jag garvade när hon berättade detta!

Och, hur mycket fick jag betala för taxin? Jo 400 spänn! Fan inte billigt att leva som kung i baren och sedan ta sig hem efteråt. Måste fan nyttja stans sängplatser bättre.

Ja också nu till bilderna:)













RSS 2.0