Siesta!

Jag och Katarina tog oss äntligen i kragen och gick upp på takterassen. Och den var fasen bättre än väntat. Grep tag i en stol och solade i en timma - göttans!














Nämen hejsan!

Kommer att vara i Hugget till 1 maj innan det är dags för nya (men välbekanta) äventyr. Menorca here I come! Ett tag kvar här dock. Hurghada är ett kanonställe för turister - men tamigfan ingen höjdarstad att bo i. Finns inget att göra.. Eller jo, det är klart att det gör, det blir alltid vad man gör det till. Men man saknar så mycket (läs: köra bil!). Sen är det fult som fasen. 
Själv myser jag mest hemma med min egyptiska karl, värsta latmasken har jag blivit. Ska avslöja att jag under förra veckan (mån-sön) intog totalt EN öl. Till middagen dessutom. Framsteg eller baksteg tro?

Hade en del dötid här på kontoret så jag passade på att spana/lyssna på första avsnittet av årets Big Brother, skulle nog kunna bli bra. Men jag måste ändå säga att det var ett par totalt IQ-befriade människor som kommit med (inte förvånad). Är det underhållning? JA! Men jag ser ju hellre att vettiga människor ta hem skiten. Får se om det bli någon tid att följa det lite:)


Flygis med Katten och Brolle

Teamdag i Kairo (i bakgrunden har vi Trappstegspyramiden)

Värknäppta på flygplatsen: Jag och Nettis (frysen som tusan)


RSS 2.0