Jag smääälter!

Galet varmt här! Typ 35 grader. Men det är inte det värsta, utan ännu värre är att luftfuktigtheten ligger på 71%! Aaah! Helt jävla galet är det. Som att gå runt i en ångbastu. Det känns som om man är nyduschad hela tiden, dock utan den där rena/fräscha känslan. Börjar vänja mig vid svettpärlor i pannan.
 
Det var så skönt att vara i Sverige på semester. Min första semester någonsin. Sverige bjöd på regn, mulet och kallt - helt perfekt! Jag latade mig med släkt och vänner. Riktigt najs! Bäst var ju ändå Wii-kvällarna med syrran. Jisses vilken höjdare jag är på OS-grenar jag inte visste existerade:)
 
Menorca har varit riktigt härlig denna säsong också (bortsett från värmen). Jag har hunnit med en hel del, där ibland bryta armen. Höger igen såklart. Fick armen helgipsad upp till armbågen, kliade något förjävligt! SJälv olyckan inträffade på en vandringstur med Johanna. Ajjävlar avad ont det gjorde, slog mig fasen över allt. Sen jobbade jag med vänster hand i tre veckor innan jag var närsta återställd. Mamma har varit här och hälsat på, supertrevligt! Bortsett från det faktum att jag fick sova på vår stenhårda bäddsoffa:P Hon var här under Sant Joan, så det var en del spanade efter hästar och andra festligheter.
 
Nu är det mindre än en månad kvar på Menorca. 10-12 september ska jag dessutom förbi Sverige, blir dock bara Malmö. Runt 20/9 blir det ett kärt återseende i Hurghada. Men vintersäsongen är planerad att vara min sista säsong, får se hur det blir med det, men jag vill till Sverige och roadtrippa lite med Linda!
 
Dags för mig att återgå till arbetet, adjöken!
 
 
 

RSS 2.0