Bättre leva pungen full än dö av ljuvigt knull

Jäkulens vad varmt det har varit den senaste tiden, i två veckor har temperatuen legat runt 35 grader. Och detta gärller även nattetid!! Jag överdriver inte när jag säger att det har runnit svett från pannan ner på nästippen, japp det är sant. Jag trodde jag skulle dö av värmeslag när jag städade lägenheten häromdagen, puh!

Och nu - ÄNTLIGEN - är det lite kyligare vind! Fuck vad skönt!! Kanske jag kan roa mig i kväll utan att se ut som ett svettmonster? Det är ju lördag och faktum är att det är min bäst sista lördag på Menorca, så det bir till att parta lite ikväll.

Jag har ju spanat in en bartender i veckor nu, men han är fan så snygg att jag knappt vågar kolla på han. Vilken jäkla fegis jag är, hehe. Får se om jag vågar prata med grabben i afton:)


http://www.youtube.com/watch?v=n6WBK4hlkSc


Nyfärgad - igen

Färgade precis håret igen - faaan vad tråkigt det är. Och klurigt! När man har halvkort hår som jag så syns varenda jäkla miss. Jag vet ju mycket väl att jag ska lägga i hårbotten först, vilket jag alltid gör. MEN jag är grymt otåligt så jag stopper alltid på resen för tidigt. Så nu blev det som det blev - svart på sina ställen och (som vanligt) rödton på sina ställen. Blir galen!

Smart som jag var så färgade jag ögenbrynen med. Blev GALET ojämt, haha! Går väl bort snart:P

Och givetvis är pannan full med färg - fäster som lim på min hud och vägrar att försvinna!

PÅ MED PARTYHATTEN

Idag är det min tjugofyraårsdag, yeii! På något lusigt vänster har det kommit för mig att älska mina födelsedagar. Har ni sett How I met your mother och hur Lily älskar sin födelsedag? Jag är inte riktigt på den nivån, ännu:)

Jag sitter och lägger in lite kvalliar medan jag sippar på lite bubbelvatten, ska precis ta en snus och känner att denna dag kommer att bli något utöver det ordinära!


För typ två veckor sedan fick jag ett paket! Jag började och slita och dra i det tills jag inser att det är min systers handstil på paketet. Hmm, kan det vara en tidigt ördelsedagspresenttänkte jag?! Så, dukigt som jag är, ringde jag mor min som meddelade att så var fallet. Jag har med andra ord hållt mig tills idag med att öppna paketet! Det är väl ingen födelsedag utan paket?? Tack för presenten Lillkvirren och Mammut!


Så nu - in med snusen och back to work!



By the way, det bli DM Hurghada till vintern, supertaggad:) Sverige får vänta!

RSS 2.0