Ännu ett farväl

En säsong till sen får de fan vara nog. Orkar ine med alla adjö!!

Man lära känna folk och sen lär man aldrig träffa dem igen. Det suger!

Ja, lite blandad info

Fuck vad trött jag är på hotellfrukosten, hotellmiddagen och det jäkla hotellet. Jag klarar inte ens av att gå ner till frullen om mornarna, trots att det är gratis! Visst, jag är galet morgontrött, men jag tycker inte att det är värt de 20 minuterna det tar att ta mig ner till matsalen och äta de där äckliga baguetterna med samma skitost och gurka som alla dagar. Och ja, jag sover hellre till sista sekund!

Om två veckor sitter jag nu på ett plan till Scccchveeden! Jepp här kommer jag frivilligt till kylan. Fy fan! Det är i alla fall till Malmö jag ska bege mig för att medverka på DM-kick off!

Jag har nu insett att min kropp ej pallar att gå ut en kväll och ta ett par pilsner, jag mår fan apa dagen efter! Det var lättare för helt enkelt. Beror detta på ålder? Eller kanske en sliten lever?  


I morgon är det söndag - vilket för mig är lika med ledig dag! Detta innebär givetvis partaj till kvällen. Men jag syrran och Jimmy har bestämt oss för att köra en lite annorlunda utgång. Vi ska nämligen påbörja festandet först runt 01.00 i natt, för att sedan inta Grabbarns efterfest som öppnar klockan 03.00. Därefter är det lika bra att gå direkt till poolen! Hoppas på strålande sol (eller gör jag, egentligen bättre med skitväder så kan jag bakislata mig i sängen hela söndagen) och brunbränna!

Skål för Sommaren

Jag fryser av bara tanken på Sverige, usch och fy! Mamma sa att ni hade snöstorm där hemma igår, eller var det dagen före kanske? Hur som haver, fasen vad ruggigt!

Ska besöka hemlandet en snabbvisit under början av mars, därefter kommer jag hem först i maj. Då ska det fan inte vara snö längre..


Jag, syster och Jimmy tog en/ett par "efterjobbetbärs" igår. Me like! Efter jobbet - ja för min del typ 6 timmar efter jobbet. Det är vad jag kallar After Work!


En systers bekännelser

Detta är tydligen jag (GÖTT, då har jag uppfyllt mina krav):


och en grej till, LOLLO du ska jobba på kolmården i sommar, inte utomlands!!!!!
vem annars ska kasta katter eller 30 hundralappar på mig mitt i natten.. eller öppna dörren så fort och hårt man bara kan mitt i natten när jag sover och skrämma livet ur mig, eller vem annars (förutom linda då :D) ska jag åka med till kolmården och sjunga låtar och åka omvägar hem för att hinna lyssna klart på låten vi lyssnar på, eller vem annars ska dra hem okända killar som inte kan svenska och frågar hur man gör kaffe på morgonen innan jag ska åka och jobba, VAVAVA?!?! :D
(http://evelinaahenriksson.blogg.se/)


Allt som har en bra början har ett bra slut?


!! Vart är mitt bankkort!!? Hemma? Kanske det.. Får se när jag kommer hem. Attans!


Nämen tjena Fronda var har du hållit hus
Rapén var slut jag har varit och köpt snus
Du ser trött ut hände nåt på vägen?
Fokusera på festen och skit i besvären
That´s my man där ska vi ta å korka upp
Ölspel - vem storkna först?
Hörru andas genom näsan vi ska hålla hela kvällen
Okej Käp men jag har sett fram emot den här helgen
Då är vi två dawg det här är vår dag
Kul att du tog upp det nu blir jag så glad
Och om inte kvällen tar sig kan vi dra ut
Allt som har en bra början har ett bra slut...


BAKIS!





Hjälp för helvete!

Nu kräver jag att alla vänner och bekanta hjälper mig här! Jag har två möjligheter till sommarsäsongen. Fuck att man inte kan vara på flera ställen samtidigt. Jag vill ju samla på mig oändligt mycket erfarenhet!


Igår fick vi nämligen svar på ansökningarna till sommarsäsongen. Och alla här fick något av det vi sökt, jävligt bra jobbat. Själv hade jag sökt DM Menorca i andrahand, och ja, jag fick det. Vilket jag också var rädd för... Menorca är tydligen otroligt fint, men även galet lugnt! Kanske ingen annan hade sökt tjänsten, vafan vet jag?! Eller (och mest troligt) är att jag blev erbjuden jobbet för att jag är så jäkla awesome:) Innan söndag måste jag ha tackat ja eller nej till detta. Det verkar vara skitskoj och något jag aboslut skulle vilja prova. Ett litet problem bara, jag älskar ju mitt lilla barn Kolmårdens Djurpark. Där kan jag min sak och jag känner att jag får gott om ansvar och utrymme för nya idéer. Jag har nu klurat på en liten lista över för och nackdelar för respektive arbetsplats:

Kolmården Menorca    
+ Bra arbetgivare & kollegor + Ny miljö    
+ Sommarklimatet i Sverige är bra + Fina badstränder  
+ Bra lön + Nya vänner & kollgor  
+ Vänner och familj finns nära + Bra erfarenhet  
+ Bekvämt med en arbetsplats som jag kan utan och innan + Möjlighet till bra jobb nästa vintersäsong
       
- Hatar typ Norrköping - Missar golfsäsongen   
- Har inget boende  - Kommer att sakna familj och vänner
  - Kommer att sakna Världens Bar





Galet söta - det är vad vi är



Jag är ensam på jobbet. Bakis. Nej, inte på riktigt. Aptrött är jag dock. På riktigt. Vill SOVA! Älskar Idas säng, hon sover så bra. Och trängs inte ett dyft. Vi äger!

Svårt att hålla löften?

http://www.youtube.com/watch?v=HM0VUqIkZ1Q

RSS 2.0