Vad i helvete?!

dsc00512 (MMS)

Vad i helvete?!


Hur mycket bagage får jag med mig?

Hade packat "klart" min basväska idag, dvs väskan med allt jag inte behöver närmsta veckan. Kom på att det kunde vara en god idé att väga den eftersom jag ska ha med en väska till. Chocken var att jag hade packat i 33,5 kg!!! Och jag får bara ha med mig 35 kg (kostnadsfritt). Vafan tänkte jag och började slita ut massa kläder och PS2:an som jag tänke ta med. Har öppnat och stängt den där jäkla väskan sjukt många gånger nu.

När jag stack till Turkiet förra året trodde jag ju att jag bara skulle vara borta i två månader, så jag packade bara det nödvändigste. Hej Hopp gummisnopp så visade det sig att jag skulle vidare direkt till Egypten. Ojoj, knappt några kläder alls. Men det gick ju det med?! Lite tack vare Emelie som lämnade massa kläder i Alanya, dessa kunde jag låna en del av:)

Nu däremot är situationen annolunda, jag vet att jag ska direkt vidare och inte kommer hem på många månader. Hellre packa för mycket än för lite tänkte jag, men det får ju fan inte plats! Hur kan lite kläder väga så galet mycket? får överfylla handbagaget helt enkelt:P

Jag har nu lyckats få ner vikten på bautaväskan till 27 kg, och då har jag verkligen bara det nödvändigaste i den. Planen är att checka in en litan mindre väska också, där i får jag placera mitt flytande bagage (smink, hårprodukter osv.)  

Det sista kan jag dock inte packa ner förrän måndag, jävlar vad irriterande det är. Men några kläder bör jag väl bära denna vecka? Eller? Haha!

Nyklippt

dsc00506 (MMS)

Nyklippt


Aphosta!!


Jag har råkar ut för något så jobbigt som rethosta! Jag tror seriöst att lungorna kommer ut genom pratgapet snart.

Under en period har jag gått omkring med en lite fluffig, mindre attraktiv och lite mellanlång frisyr. Planen med detta var att jag nu skulle låta håret växa ut igen. Men jag har gått och varit ful* förjäves för nu är mitt sinne klart och jag har bestämt mig för att klippa av skiten!! Jag blir idag nyfriserad och jag tänkte ha det riktigt kort nu (orka svettas i nacken)..


*inte "ful" för allt klär en skönhet)


Men lite saknar jag faktiskt den långa kalufsen;)


Vintern är spikad!


Liten fylla igår igen, oj som det kan gå. Slutade iaf med att jag stod ute i regnet och liftade. Mitt i natten! Behövde inte stå länge utan första passerande bil stannade, najs! Jaja, lite dumt var det. Men gjort är gjort. Eller hjort är hjort, stämmer också eller hur? :)

Jag har fått ett jobb!! Blir GC med Solresor i vinter, så galet bra! Jag trodde att jag skulle vara i Sverige i vinter men de ger mig inget val när jag blir erbjuden en kontorstjänst (ekonomi). Jävla vad jag äger.

Nu ser jag fram emot Sicilien och massa god mat! Träffa teamet ska bli riktigt najs!


Såg för övrigt väldens sämsta film förut, Syrran och hennes kille lurade i oss att se den. "Human centipede" värsta jävla skitfimen, se den för helvete inte! Fan sämre än Ping Pong Kingen. Då är den ruggit dålig...


Lite lycklig idag trots att jag är bakis som fan. Men det förtjänar jag.

Ledig!!!

Nu är jag äntligen ledig ett par dagar. Och anledningen till detta är min tjugotredje födelsedag som inträffar på torsdag:)

Nu måste jag dra och sköpa snus (och lite chips och dip tror jag)

RSS 2.0