Donken?

Ser fram emot att köra igång här på riktigt! Lite kollegor att äta med hade inte varit fel:)

Blir en del snabbmat take away nu måste jag er:P Eller sa jag nu? Det är väl ett faktum att snabbmat varit en stor del av mitt näringsitag de senaste åren, hehe.

Funderar på om det ska bli donken idag (igen) eller om jag ska vara lat och bara gå 5 meter till KFC. Jag är ju värd att äta massvis med donken eftersom vi bara haft BK (blä, typ!) på Menorca.


Japp, jag är sund! Går ju för fan 10 minuter till office dagligen, och så går jag hem också. Värsta hurtbullen:)

En dag på kontoret

Skippade Kairostuddningen idag, inåsg att jag antagligen gör mer nytta på kontoret. Och med tanke på att jag körde turen si sådär 15-20 gånger när jag jobbade här sist så tänkte jag att det var lite onödigt. Brudarna får gärna pumpa mig på info när de kommer hem:)

Shit, det är galet mycket att göra här. Men för tillfället känner jag mig grymt ostrukturerad, jag vet inte vart jag ska börja! Och så fort jag påbörjat något så kommer något annat emellan. Kontoret ser ut som en påse bajs dessutom, kaotiskt! Massvis med grejer över allt, framför allt boxar och skrivbord, japp skrivbord. Just nu står två skrivbord staplade precis innanför dörren, givetvis precis framför skrivaren också. Ja, så det är en liten laburint här.

Nu går jag nog hem. Eller? jag kanske stannar och kör lite Wordfeud, har ju ingen uppkoppling i lägenheten:P


Då var det varmt igen

Inte  var det kallt i Hurghada inte, puh!

Glömde inloggningskoden till datorn hemma idag, vilket gjorde att jag tvingades gå tillbaka till lägenheten i sjuk hetta! Ibalnd bli jag så trött på mig själv!

Lägenheten är densamma - dålig spolning i toaletten, galet dålig duschstråle (tar ca en halvtimma att få ur shampoot ur håret), jäkligt mycket sant och smuts. Dessutom har någon stulit "pinnen" ur garderoben, viklet innbär att min garderob består av ett stort tom rum! Ska jag packa upp mina kläder där? Lägga dem på garderobsgolvet eller vad? Haha, man kan inte annat än att småskratta åt den egyptiska standarden.

När jag var här för två år sen var det en del katter här - men nu är det tusentals!! Utanför min port var det närmare 20 katter igår, de flesta är faktiskt galet söta. Kan bara inte att låta bli att klappa dem, rabies? vad är det?

Jag insåg också varför jag tog taxi till kontoret så ofta förra säsongen. Det var inte bara för att jag är galet lat, utan för att det är sjukt jobbigt med tvåhundra taxibilar som åker runt och tutar och skriker "taxi taxi"! Så för att slippa höra dem be efter kunder så hoppar man helt enkelt in i en, logiskt va?

Fick hit lite kollegor i natt, känns superbt och snart är även denna säsong igång:)

08:10

Efter en härlig DM-kick off så är det åter dags att bege mig mot varmare breddgrader!

08:10 lämnar jag i morgon landet för att göra en kort visit i Duesseldorf, därefter åker jag mot slutdestinationen Hurghada. Där är det tydligen 35 grader idag, fiint (or not?)

Det finns en första gång för allt

I morgon lämnar jag Menorca. Denna säsong har varit otroligt kort - alldeles för kort! Jag känner mig inte klar här och för fösta gången sedan jag kom ut som guide känner jag inte för att lämna destinationen.

Jag har det bra här, riktigt jäkla bra. Det är fint väder (lite för varmt för att klaga på något), bra kollegor, fina ständer, snygga killar och bra partyliv. Vad mer kan man önska? Synd som fasen att Menorca om vintern är praktiskt taget helt dött! Mycket stänger ner och väderet är regnigt och blåsigt. 

Jag har inte hunnit med allt jag vill göra!! Men nu är det dags för nya tag och Menorca får vara utan lilla mig ett tag. Vem vet, kanske man återkommer nästa säsong?


FÖR ÖVRIGT: I lördags var det kanonpartaj för mig, Jonathan och Johanna. Vi drog ut runt 02.00 och Jonathan "den lille mesen" drog hem redan runt femsnåret. Jag och Johanna, nej vi var inte trötta, kommer hem typ 09.30  och hoppar på Jonte (som blir smått galen!) och sedan drar vi på matjakt. Vi inser att allt var stängt (stjärtsöndag!), så vi går hem och lagar finmiddag. HAHA! Somnar sedan strax efter elva. Perfekt för faan! Det är så det ska vara! Måste givetvis ta vara på all fin tid här i livet:)


RSS 2.0