Börjar bli gammal nu...

Danskarna har pannkaksparty igår, mums! Jättekul idé där de bakade sjukt många pannkakor och bjöd på, fantastiskt!

Kvällen fortgick med ett par drinkar och vi lekte galna lekar, hux flux var klockan 3.30 och det var veeerkligen dags att knoppa. Idag är jag trött, trött, TRÖTT! Det var knappt så jag orkade ur sängen, okej det gör jag ju nästa aldrig men ändå... För bara ett år sedan så besatt jag inte dessa svagheter.

Fan vad jag ser fram emot att ta en liten siesta idag:)


Skype

Skype äger fasiken!

Snackar med syrran nu, på andra sidan jorden - helt kostnadsfritt!!

Dags för mamma att skaffa skype, till och med farmor är ju inne då och då:)

Uppstart och första ankomst

Sådär, nu har jag spenderat strax över 2 veckor i Egypten. Och det har varit inte en, inte minst sagt, stressig tid. Men vafsen nu är vi ju igång:)

Igår flögs våra första gäster in och det kändes fint, gick som smort och nu ser vi fram emot lite mer folk:)
 

Vi har under en tvåveckorsperiod hunnit se 21 hotell runt om i Hurghada, Luxor, Kairo, Giftun, Sharm El Naga och varit på Glasbottenbåt och Jeepsafari. Jag själv måste erkänna att valde kontorsarbete istället för några av nämna utflykter, för shiit - en annan har ju inte så mycket överflöd av tid:P 
 
Igår avslutades dagen med en mumsig höstackssallad med creamy cheese rolls, samt den obligatoriska biran. Därefter såg vi på Lejonkungen - det var ett animationsteam som höll i underhållningen. De var superduktiga på dans och show, men deras sång (dvs. mimandet) har stor förbättringspotential.




RSS 2.0