Småsjuk av medicin


I söndags vaknade jag med en mindre bra känsla i kroppen, möjligtvis var jag bakis men det kan även vara då jag började bli sjuk. I måndags mådde jag aningen scchieerd och på tisdagen klassade jag mig som sjuk. Smart som jag är så började jag med min halskur, ja samma som jag fick sist jag besökte läkaren med samma besvär.

Så sedan tisdagen har jag ätit anibiotika, värktabletter samt någon typ av medicin mot akut halsont. Trots mitt snabba beslut att börja medicinera mig tidigt så mådde jag fortfarande skit i morse. Jag har nämligen snittat 4 timamr sömn/natt denna vecka (börjar känna mig aningen sliten). Idag fattade jag beslutet att åter igen besöka läkaren. Jadu sa han, det är ju inte bra att du har haft "samma" bevär tre gånger under en kort period. Så på måndag ska jag få tid för specialistbedömning, wohooo!

Jag har haft ont i ryggslutet, känt mig svag och allmänt sjuk. Ja, vet ni vad jag läste på ena medicinen idag då: 

Trastornos generales
Poco frecuentes: Dolor de cabeza, dolor de columna (dorsalgia), dolor muscular (mialgia), escalofríos y/o aumento de la temperatura corporal, sensación de debilidad (astenia), malestar general.


Med hjälp av google-översätt blev det följande:
Allmänna symtom
Mindre vanliga: Huvudvärk, spinal smärta (ont i ryggen), muskelsmärta (myalgi), frossa och / eller förhöjd kroppstemperatur, känsla av svaghet (asteni), sjukdomskänsla.


JAHA?!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0